🍹 Dessert Pina colada🍹. This four -layered pie is giving layer cake a run for its money. Get the recipe from Life, Love, and Sugar. If you like piña coladas… 🍹🎼🎉. …but maybe don't like them knock-your-socks-off-syrupy-and-sweet, then this may just be For years, I've had a tradition of ordering a piña colada anytime I find myself near a beach.
Add a Caribbean twist to your baking with pineapple, coconut and rum flavours of piña colada. Use ready-baked tarts if you want to make this dessert even easier. This Pina Colada Pie is definitely a new favorite of mine! You can cook 🍹 Dessert Pina colada🍹 using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of 🍹 Dessert Pina colada🍹
- You need of Per il la panna cotta Al cocco:.
- It's 200 ml of latte di cocco.
- Prepare 200 ml of panna fresca.
- It's 5 gr of gelatina.
- You need 60 gr of zucchero.
- It's of Per la purea di ananas 🍍:.
- You need 300 gr of polpa ananas.
- You need 3 gr of gelatina per dolci.
- Prepare 50 ml of rum bianco.
It's so light and summery, and the pineapple and coconut flavors are TO DIE FOR! This Pina Colada Pie is made with a creamy coconut filling, fruity pineapple topping all set in a buttery crust and topped with whipped cream! See more ideas about Pina colada, Colada, Desserts. These Pina Colada Cupcakes are like a tropical vacation for your taste buds!
🍹 Dessert Pina colada🍹 step by step
- Idratare la gelatina per 10 min in acqua fredda..
- Scaldare, ma senza bollire la panna. Dopodichè aggiungere il latte di cocco e lo zucchero e mescolare bene..
- Strizzare la gelatina e metterla nel composto caldo, mescolare affinchè la gelatina si sia sciolta tutta..
- Ora è il momento di metterla nei bicchierini inclinati. Per ottenere questo effetto, basta prendere uno stampo da muffin e mettere il bicchierino all'interno in maniera inclinata. Lasciamo raffreddare in frigorifero per almeno 30 min..
- Per la purea di ananas: Mettiamo la gelatina in acqua fredda per almeno 10 minuti.Prendiamo il nostro ananas tagliato a cubetti, lo mettiamo in un frullatore e frullare fino ad ottenere una purea. Mettiamo la purea di ananas in un pentolino e facciamola scaldare. Quando l’ananas spicca il bollore, aggiungiamo la nostra gelatina idratata E strizzata e mescoliamo bene fino a farla sciogliere..
- Nel frattempo tagliamo alcuni pezzettini di ananas che serviranno per la decorazione finale. Ora trulli amo di nuovo la nostra polpa di ananas ottenuta e aggiungiamo il Rum..
- Versiamo il composto ottenuto sopra la panna cotta al cocco che avevamo precedentemente riempito. Poniamo nuovamente i bicchieri in frigorifero, quando lei entrambi gli strati si saranno solidificati possiamo decorare la nostra panna cotta con ananas cocco e foglioline di menta se volete..
Delicious pineapple cupcakes are topped with coconut cream cheese frosting! My Pina Colada is not overly sweet, refreshing and tastes distictly like coconut and pineapple. We love it and I could drink it all summer long! SHAKEN Pina Colada - shaken with ice in a shaker (or really just in a jar if you don't have a shaker). The drink can also be simply poured over ice.
Nessun commento:
Posta un commento